1-op-1 Business Coaching

Ook als je in Suriname woont is het mogelijk om 1-op-1 door mij gecoacht te worden. Via Skype begeleid ik jou persoonlijk met het oprichten van je eigen bedrijf. Een bedrijf waarin je 100% jezelf kunt zijn.
Een bepaalde periode gaan we samen intensief aan de slag. Op een overzichtelijke en gestructureerde manier. Elke week hebben we contact over de stappen die je gaat zetten om je eigen bedrijf succesvol te maken. Je ontvangt doelgerichte opdrachten die je direct in de praktijk kunt brengen. Ik ben een liefdevolle stok achter de deur waardoor je ook echt actie neemt.  Een persoonlijk stappenplan speciaal voor jou in een strategische volgorde voor het resultaat dat jij wilt behalen met je bedrijf.

1-op-1 Business Coaching is voor jou:

Als je een eigen bedrijf wilt oprichten en niet weet waar je moet beginnen.

Als je al een bedrijf hebt en klaar bent om te groeien met je bedrijf.

Als je vol ideeën zit, maar het moeilijk vindt om deze te vertalen naar een mooi aanbod.

Als je vanuit jouw unieke persoonlijkheid een goede basis voor je bedrijf wilt neerzetten, waarin je 100% jezelf kunt zijn.

Als je op een authentieke manier online marketing wilt toepassen.

Als je samen met mij wilt sparren en werken aan (de oprichting van) je bedrijf, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Als je je bedrijf wilt bouwen om hoe jij je leven wilt inrichten en niet andersom.

Ervaar de vrijheid om je werk en je

leven zo inrichten hoe jij dat wilt

Sheila is een business coach die je met alle liefde helpt om jouw eigen bedrijf te starten op de manier die het beste bij je past.
Ik volg het 1-op-1 coachingstraject van 4 maanden bij Sheila en heb al meerdere keren een skype coach sessie en de eerste live sessie gehad, die helemaal super waren.
Ik wilde heel graag mijn eigen bedrijf starten, maar ik wist niet hoe en waar ik moest beginnen, er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden. Door het sparren met Sheila wordt het voor mij steeds duidelijker, krijg ik mijn bedrijf helder en weet ik wat ik moet doen en wat ik ga verkopen. Mijn doel is gesteld. En hoe gaaf is dat, ik lanceer binnenkort mijn eigen bedrijf!

Gecoacht worden door Sheila ervaar ik als een groot geschenk. Ze helpt je om de juiste stappen te zetten.

Ze helpt je om de juiste balans te creëren tussen je eigen bedrijf opbouwen, je vrije tijd door

brengen met je familie en vrienden en in mijn geval je huidige baan in loondienst. Ik kijk elke keer weer uit naar haar Skype sessies en haar mooie werkboeken met opdrachten die mij stap voor stap dichter bij mijn bedrijf brengen. Sheila denkt met je mee, ze is lief, warm, ontzettend creatief, open en weet jou met de juiste woorden te raken, waarbij ze je helemaal in je waarde laat.

 

Ook staat ze altijd voor je klaar voor alle vragen die je hebt.
Tijdens het 1-op-1 coachingstraject krijg je van Sheila top business coaching, ze stemt echt op jou af en weet je zo te motiveren dat je gelijk vol enthousiasme aan de slag gaat. Ik kan iedereen Sheila als business coach aanraden wanneer je je eigen bedrijf wilt gaan starten”.

Wat zou er gebeuren als jij er ook echt voor zou gaan?

Uit ervaring kan ik je vertellen, het veranderd alles en ik zou niet anders meer willen. Ik kon er tijdens zijn jeugd voor mijn zoon zijn, wat ik als alleenstaande moeder zijnde heel belangrijk vind. Ik kan werken op mijn meest energieke momenten van de dag, waardoor de mooiste resultaten voor mijn klanten ontstaan. Al mijn ambities en creativiteit kan ik kwijt in mijn bedrijf. En ik kan reizen, één van mijn grootste passies, wanneer ik wil want mijn laptop is mijn bedrijf. En het belangrijkste, ik kan 100% mezelf zijn in mijn werk. Allemaal aspecten die er aan bijdragen dat ik de beste versie van mezelf kan zijn in de diverse rollen die ik als vrouw heb. En dat gun ik jou ook! En natuurlijk komt het niet allemaal vanzelf aanwaaien en gaat het niet zonder slag of stoot.
Daarom zorg ik altijd voor de juiste mensen om mij heen. Ik werk al 10 jaar samen met mijn zakelijke steun en toeverlaat en investeer in de beste life en business coaches.
Het maakt zo het verschil als je het niet alleen hoeft te doen.

Daarom bied ik jou persoonlijk business coaching…
…want ook jij hoeft het niet alleen te doen

Gedurende een intensieve periode ga ik met je mee op jouw persoonlijke ondernemersreis.
Ik ben jouw liefdevolle stok achter de deur waardoor je ook echt stappen gaat zetten en ik adviseer, inspireer en motiveer jou gedurende jouw gehele periode om te komen waar jij wilt zijn met jouw eigen bedrijf. En wordt het onderweg wat spannender, ook dan sta ik naast je. Je hoeft het niet alleen te doen.
Unieke 1-op-1 business coaching waarin wij samen gaan werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling als onderneemster.

Resultaten die je kunt behalen
door 1-op-1 coaching

 • Je hebt je eigen bedrijf ingericht vanuit jouw unieke persoonlijkheid
 • Je hebt een work-life balance voor jezelf gecreëerd die past bij hoe jij je leven wilt inrichten
 • Je hebt ontdekt wat jouw motiverende kracht is, die jou helpt om stappen te blijven zetten, ook wanneer het even wat minder gaat
 • Je hebt je idee vertaald naar een mooi product of dienst waar vraag naar is
 • Je herkent je favoriete klanten en je favoriete klanten herkennen jou
 • Je hebt meer inzicht en zelfvertrouwen in wie je bent, waar je voor staat en waarom je doet wat je doet
 • Je bent in contact met toekomstige klanten
 • Je hebt een strategie ontwikkeld die past bij jou manier van ondernemen
 • Je weet hoe je je prijzen kunt bepalen en welk verdienmodel bij jou past
 • Je bent online zichtbaar doordat je online marketing weet in te zetten op jouw eigen authentieke manier
 • Je ervaart structuur en overzicht in je bedrijfsactiviteiten
 • Je weet waar je je op mag focussen om te groeien met je bedrijf
 • Je bent klaar om met je eigen bedrijf succesvol te ondernemen!

Samen aan de slag

Tijdens een kosteloos intake gesprek bekijken we wat jij nodig hebt en of we een klik hebben. Ik vind het heel belangrijk dat we de juiste match zijn. Indien ik aanvoel dat een ander jou beter van dienst kan zijn, dan vertel ik je dat. Zijn we een match, dan gaan we samen aan de slag, te beginnen met een Skype Intensive.
Wekelijks hebben wij contact. De ene week hebben we een Skype Coach Sessie, de andere week krijg je per email een praktisch werkboek met doelgerichte opdrachten en tijdens de implementatieweken hebben we emailcontact. Daarnaast ontvang je overzichtelijke templates, uitgebreide checklists en diverse planningen.
De gehele periode sta ik tot je beschikking en mag je mij mailen met al je vragen. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat je niet vastloopt in het proces. Ook ontvang je regelmatig een email check-in van mij en laat je mij weten waar je staat om de voortgang er in te houden.

JOUW INVESTERING

Om er zeker van te zijn dat dit 1-op-1 business coaching project aansluit op wat jij nodig hebt om je eigen bedrijf op te kunnen richten en om te bekijken of jij en ik een klik hebben, is aanmelding voor dit project alleen mogelijk door een gratis intakegesprek aan te vragen. Je investering voor 1-op-1 coaching is afhankelijk van hoeveel Skype Coach Calls er nodig zijn om jouw gewenste resultaat te behalen. Heb jij het gevoel dat persoonlijke begeleiding van mij jou kan helpen om jouw droombedrijf te realiseren, vraag dan een intakegesprek aan via de blauwe buttons op deze pagina, dan praten we samen verder. Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal.

“It is a Beautiful thing when
a Career and Passion come together”

SHEILA VAN DEN BOSCH 

ONLINE BUSINESS COACH